Girl Gone Geek

Hello

2018. szeptember 16. - Miss Cherry

Ennek a blognak az elindítása valójában nem volt friss ötlet a részemről. Annyira nem, hogy ez a blog ugyanezen a néven már létezett korábban, szerettem is írni bele. Aztán az élet közbeszólt, és volt egy annyira hajtós időszakom, hogy a blogolás már abszolút nem fért bele az időmbe. 

Most azonban egy ideje nyugi van én pedig ismét kedvet kaptam újraindítani a régi, elfedett blogot. Az újrakezdéshez természetesen dukál az új domain és az új felhasználónév.

Sőt, hogy haladjak a korral létrehoztam a személyes Instám mellett egy tematikus, csak a blognak szentel fiókot. Jobb oldalt meg is nézhetitek. 

A blog a fantasy és a sci-fi műfajba tartozó filmekkel,  sorozatokkal videójátékokkal és könyvekkel foglalkozik, mindezt - remélhetőleg - igazán csajosan. Mert mi csajok is lehetünk is kockák. 

A bejegyzés trackback címe:

https://girl-gone-geek.blog.hu/api/trackback/id/tr1814242663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása